fbpx

Hello, I’m innovative

 

är du redo? vi är.

KONSULTEN I FOKUS

Altius Consulting är öppenhet, frihet och innovation.

Stark gemenskap, goda kundkontakter och härliga konsulter tror vi är nyckeln till framgång.

k

Nya uppdrag varje dag

Vi jobbar med flera olika företag och partners för att kunna matcha våra konsulter med rätt uppdrag. Vi samarbetar med både stora som små företag, allt för att ge dig som kandidat den bästa matchningen som möjligt. Våra konsulter är viktiga för oss och tillsammans hittar vi uppdraget som tar din karriär till nästa nivå!

Driv innovationsprojekt

Här driver vi innovationsprojekt under arbetstid! Kanske har du en affärsidé du har grubblat på ett tag?Vi uppmanar våra konsulter att vara kreativa och inga idéer är dumma.

Klicka här och låt oss tillsammans skapa nästa innovation!

g

Lönemodell byggd på frihet

Vår lönemodell bygger på ordet frihet. Som anställd konsult hos oss får du 85% av det vi fakturerar kund. Väljer du att driva ett innovationsprojekt får du 90%. 

Utöver din lön får du även möjlighet till andra förmånsrabatter så som gym, telefoni mm. 

Registrera dig och få de hetaste uppdragen! 

Uppdrag

Konsulter

After work! - so far...

Koppar kaffe

Altius har en attraktiv lönemodell som skiljer sig mot övriga konsultbolag.
Det innebär en större frihet med hur uppdragsintäkterna kan förvaltas av en själv som konsult!

Jag fick kontakt med Altius via LinkedIn och vi hade en regelbunden kontakt avseende nya uppdragsmöjligheter. Jag kände personligen att Malin på Altius hade en väldigt professionell och ödmjuk approach inför ens jobbambitioner. Efter lite dialog gällande olika tjänster och uppdragsmöjligheter, fastnade jag för tjänstebeskrivningen som processledare på Pulsen Production.

Själva rekryteringsprocessen gick väldigt snabbt och smidigt samt att ledtiden var kort, vilket jag uppskattar jämfört med andra konsultbolag. Inom två veckor hade vi skrivit på kontrakt och kort därpå startade min resa på Pulsen Production. Det är ett kvitto på att Altius ser till konsultens bästa och visar på en stor anpassningsförmåga.

/Ivan Maletic

Altius encourages its Consultants to be innovators, which is something that need appreciation, it helps us follow our dreams!

I work as a Consultant at Altius hired as a Service Manager at Jeppesen. My everyday work involves close interaction with the customers and performing support activities for the issues and gaining in-depth understanding of the role and the industry. I enjoy working in the environment where everyone shares the same vision and is so dedicated to the mission. I like how Jeppesen gives its new employees, a perfect onboarding and training, required to excel in the assignment.
I also love the daily free breakfast, the fun-filled foosball breaks and of course fikas. 

/Ashwinya Ramanathan

Tillsammans skapar vi morgondagens innovationer!

Boka in dig på en kopp kaffe och prata framtid!

Team Altius

Med gemenskap bygger vi tillsammans en stark känsla av tillhörighet. Detta gör vi genom olika aktiviteter som att gå på after work, träna, ha workshops och mycket mer. Vi utvecklas individuellt, tillsammans och som företag, under och efter arbetstid.  

Konsult eller rekrytering

På Altius Consulting kan du antingen bli anställd konsult, gå som underkonsult eller bli rekryterad direkt till ett företag. Du bestämmer vad som passar dig. Och utefter dina behov hittar vi den bästa matchen! Allt utgår från dig och din situation.

Vår strategi

Vi tror på öppenhet, frihet och innovation. Genom att sätta konsulterna i centrum hittar vi rätt uppdrag, där både kund och konsult känner sig nöjda. Vi har en öppen arbetskultur där du som konsult får driva en egen affärsidé, samt styra över din lön och semester. 

Registrera dig och få de hetaste uppdragen!

inte övertygad?
boka in dig på en kaffe så berättar vi mer!

Share This