fbpx

VEM SÖKER
DU? 

KONSULTER TILLGÄNGLIGA I VÅRT NÄTVERK

KOPPAR KAFFE

%

ALTIUS REKRYTER REKOMMENDERAR OSS VIDARE

Vi är det innovativa företaget som effektiviserar och utvecklar er verksamhet med skräddarsydda konsulttjänster och rekryteringar på ett kostnadseffektivt sätt!

KONSULTINHYRING

Vi har ett brett nätverk av konsulter, från junior till senior. På Altius Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda IT, management och ingenjörskonsulter.
Vi strävar efter en effektiv process vid tillsättning av konsult. Vår styrka är kvalitetssäkrade konsulter med olika bakgrund och erfarenhet som vi skräddarsyr efter ert uppdrag.

Vi strävar alltid efter jämlikhet, mångfald och oliktänkande, med värderingar som motsvarar vår värdegrund.

REKRYTERING

Altius Consulting ser en rekrytering som en långsiktig förstärkning av organisationen. Rekrytering är en viktig investering och det är därför viktigt att hitta rätt från början. 

Vi gör en behovsanalys tillsammans med er och lär känna vilka värderingar som är viktiga för er. Vi är trygga i vår rekrytering och att kunna presentera er nya medarbetare under en effektiv process. Vår rekryteringsprocess är kostnadsfri fram till att rätt person är på plats i er organisation.

HYRKÖP

Det är viktigt för oss att konsult och kund trivs och skapar värde tillsammans.

Altius Consulting hjälper er att hitta rätt lösning till ert projekt. Genom att hyra in konsulter får ni en möjlighet att lära känna varandra och se företagets behov av kompetens.

Vi på Altius Consulting arbetar med långsiktiga relationer genom att möjliggöra hyrköp. 

PERSONLIG MATCHNING
Vi på Altius Consulting tror att bästa förutsättningarna för en lyckad matchning är relationen mellan oss och vår partner.
Vi vill att Ni ska lyckas och tillsammans hitta er nya stjärna i teamet!

boka in dig på en kaffe så berättar vi mer!

Share This