fbpx

Altius consulting

Det moderna konsultföretaget.

FRIHET GLÄDJE ÖPPENHET UTVECKLING AFFÄRSMÄSSIGHET

 

VISION

Altius Consulting ska vara det självklara valet för konsulter som värdesätter frihet, innovation, utveckling och ekonomi.

Kunden förknippar Altius Consulting med kostnadseffektiva lösningar, engagemang, innovation, effektivitet och kvalité.

  • Management
  • IT
  • Engineering
  • Ledningssystem

 

STRATEGI

Genom låg over head, kostnadseffektiva affärsskapande kontorslösningar och konsulten i fokus har vi en grund för att göra affärer och ge största möjliga avkastning till våra konsulter, samtidigt som vi kan hålla marknadsledande priser mot våra kunder. Strategiska samarbeten ger oss en bredd och förmåga att leverera helhetslösningar.  Våra innovationer ger ett värde till våra kunder såväl som för våra konsulter och bolaget, och tar bolaget in i framtiden.

Om Altius Consulting

Vi är det moderna konsultbolaget som helt anpassats till de krav som anställda och kunder ställer på en modern arbetsgivare och leverantör. Genom att sätta våra konsulter i centrum och släppa deras innovationsförmåga fri skapar vi framgång för konsulten och våra kunder. Genom att jobba smart med effektiva IT-lösningar, styrda processer och digitala resurser kan vi effektivisera arbetet.

Med smarta lönemodeller och låga overhead kostnader får du som kund och konsult ut mesta möjliga. Högre lön till konsulten, lägre kostnad för kunden. Win-Win helt enkelt.

Altius Consulting ska med sina konsulter, sitt nätverk av partners och kunder, vara en växtplats för idéer. Antingen du är kund eller konsult ska du kunna driva dina innovationer från idé till en produkt på marknaden genom vårt innovationsprogram.

Altius Consulting är verksamma inom områdena IT, Management samt Miljö- och Kvalitetsledning.

Ola Andersson

VD
0725227911
ola.andersson@altiusconsulting.se

Malin Brocker

Konsultchef
0732645329
malin.brocker@altiusconsulting.se

Emelie Steen Aune

Account manager
0703656065
emelie.steenaune@altiusconsulting.se

boka in dig på en kaffe så berättar vi mer!

Share This