fbpx

Altius consulting

Det moderna konsultföretaget.

FRIHET GLÄDJE ÖPPENHET UTVECKLING AFFÄRSMÄSSIGHET

 

VISION

Altius Consulting ska vara det självklara valet för konsulter som värdesätter frihet, innovation, utveckling och ekonomi.

Kunden förknippar Altius Consulting med kostnadseffektiva lösningar, engagemang, innovation, effektivitet och kvalité.

  • Konsulter
  • Rekrytering
  • Utveckling

 

STRATEGI

Genom låg over head, kostnadseffektiva affärsskapande kontorslösningar och konsulten i fokus har vi en grund för att göra affärer och ge största möjliga avkastning till våra konsulter, samtidigt som vi kan hålla marknadsledande priser mot våra kunder. Strategiska samarbeten ger oss en bredd och förmåga att leverera helhetslösningar på ett kostnadseffektivt sätt.  Våra innovationer ger ett värde till våra kunder såväl som för våra konsulter och bolaget, och tar bolaget in i framtiden.

Om Altius Consulting

Vi är det moderna konsultbolaget som helt anpassats till de krav som anställda och kunder ställer på en modern arbetsgivare och leverantör. Genom att sätta våra konsulter i centrum och släppa deras innovationsförmåga fri skapar vi framgång för konsulten och våra kunder. Genom att jobba smart med effektiva IT-lösningar och partners, styrda processer och digitala resurser kan vi effektivisera arbetet.

Med smarta lönemodeller och låga overhead kostnader får du som kund och konsult ut mesta möjliga. Högre lön till konsulten, lägre kostnad för kunden. Win-Win helt enkelt.

Altius Consulting ska med sina konsulter, sitt nätverk av partners och kunder, vara en växtplats för idéer. Antingen du är kund eller konsult ska du kunna driva dina innovationer från idé till en produkt på marknaden genom vårt innovationsprogram.

Altius Consulting tillhandahåller konsulter, rekryteringstjänster och utveckling av mjukvara. 

Ola Andersson

VD
072 522 79 11
Ola.andersson@altiusconsulting.se

Joakim Trolin Svensson

Area manager, Stockholm
073-828 30 20
Joakim@altiusconsulting.se

boka in dig på en kaffe så berättar vi mer!

Share This