fbpx

Managementkonsult inom agil projektledning

av | jul 30, 2018 | Uppdrag

Altius Consulting söker nu efter konsulter inom agil projektledning för att möta våra kunders behov av nya sätt att tänka kring projektledning, roller och arbetssätt. Hos oss träffar du engagerade kollegor, får spännande utmaningar och möjligheter till roliga uppdrag. Vi sitter i moderna lokaler i hjärtat av Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Du ska ha erfarenhet i att driva arbete framåt i agila organisationer. Du har relevant erfarenhet och några managementverktyg med dig som du kan omsätta i praktiken och anpassa till organisationens förutsättningar och behov.

Du har förbättringsfokus och är ansvarstagande. Att se affärsmöjligheter med kundens bästa i åtanke är något som kommer naturligt för dig.

Start

Löpande

Kvalifikationer

  • Relevant akademisk examen
  • Minst tre års erfarenhet inom Agil projektledning
  • Kunna tala och skriva flytande svenska och engelska

Meriterande

  • Certifiering inom området är meriterande

Varmt välkommen med din ansökan! Vi använder oss av löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om Altius Consulting AB

Altius Consulting AB jobbar med IT, Kvalitetsledning och Management. Bolaget har kontor centralt i Göteborg. Bolaget hjälper företagskunder med IT-konsulttjänster, implementering av ledningssystem och Managementuppdrag. Vårt huvuduppdrag är att göra företag mer lönsamma.

Kontakt

Mail. info@altiusconsulting.se

Tel. 031 – 743 90 71

www.altiusconsulting.se

Kontakta oss

Fler uppdrag

Utvecklare – Python & C++, Göteborg

Arbetsbeskrivning Till vår kund söker vi nu en eller flera utvecklare inom Python. Senioritet kan variera, det viktiga är att du passar in i teamet. Men gärna ett par års erfarenhet sammanlagt. Bolaget befinner sig i en mycket expansiv fas och har stort behov av...

läs mer

Utvecklare inom Java och .NET

Vill du jobba med innovationer och värdesätter du frihet i ditt arbete? Då är Altius Consulting rätt ställe för dig. Genom att sätta våra konsulter i centrum och släppa deras innovationsförmåga fri skapar vi framgång för konsulten och våra kunder....

läs mer

Business Analyst

Är du redo för höstens nya projekt och vill arbeta på en konsultfirma som värdesätter frihet, öppenhet, glädje, utveckling och affärsmässighet? Då är Altius Consulting rätt ställe för dig. Vi letar nu efter konsulter med erfarenhet som IT Business Analyst. Du kommer...

läs mer
Share This