fbpx

Webb/App/System-utveckling

Effektiv utveckling för alla

Utveckling på dina villkor

Erfarna utvecklare från 250 Kr/h

l

Fast Prototyping

Med snabb och kostnadseffektiv prototyping kan du utvärdera ditt projekt inför framtida vägval.

 

Scale-up

Du har en klar testad prototyp och vill skala upp inför implementation hos kunder.

Deploy

Allt är testat och klart. Vi hjälper dig med strategi för implementering och tekniken för det.

Support 24/7

Efter implementering i egen miljö eller kunds, kan vi hjälpa dig med support av ditt system, såväl 1st-line som 2nd line, dygnet runt.

Projektledning

Vi hjälper dig få kostnadskontroll och framdrift med våra erfarna projektledare.

Rådgivning

Webb eller Native, Java eller C#, Azure eller AWS, open source eller enterprise. Vi hjälper dig.

Smarta nätverk

Ingen är bäst på allt. Men genom egna resurser och internationella partners kan vi erbjuda en stor bredd av kompetenser och lång erfarenhet. Med olika mjukvarulösningar inom många olika branscher, och en lång rad tekniker och ramverk ger vi den bästa lösningen för just Dig. Behöver du hjälp med App/Webb-utveckling, AI/ML, IoT, databas, mm. Vi har kompetensen. Vi har egna resurser i Sverige och Kina, våra partners finns i Dubai, Indien, USA, Kina och Serbien. Alla med sina styrkor och fördelar. 

 

 

För startups

Idéerna är många, men budgeten begränsad. Så är vardagen för många Startups. Vi har kostnadseffektiva lösningar för dig som behöver snabb prototyping. Vi kan även subventionera priser i utbyte mot andelar eller andra samarbeten sk. Co-Financing. Vår ambition är att följa bolaget genom alla utvecklingsfaser och stötta med kunskap och lösningar inom IT. Vi vill vara din IT-partner nu och i framtiden.

Are you a Startup? Read more! >>>

 

Kompetensområden

Tillsammans med våra partners kan vi visa många Case med olika lösningar inom olika brancher. Några områden vi behärskar är:

  • App/Webb/system-utveckling
  • IoT
  • Databas
  • Webbdesign
  • AR/VR
  • Ecommerce 

Tekniköverföring

Kanske har vi redan lösningen på dina problem. Med ett brett nätverk kan vi dra nytta av mångas samlade kunskap, inte minst från Kina där vi har etablerade kontakter och en egen rekryteringskanal. Med goda kontakter inom IT ser vi till att vår samlade kunskap och erfarenhet blir din.

 

"Med egna konsulter och strategiska partners på en internationell marknad kan vi erbjuda kraftfulla, väl beprövade och kostnadseffektiva lösningar till högsta kvalité"

Ola Andersson, CEO @ Altius Consulting AB

Jag vill veta mer om era tjänster!

Share This